ظرفیت‌های گردشگری و اقتصادی کشورهای اسلامی بالاست

عضو فراکسیون اهل سنت مجلس معتقد است با وجود اینکه کشورهای اروپایی اتحادیه تشکیل داده و با یکدیگر کار می‌کنند تلاش دارند کشورهای مسلمان را از رسیدن به چنین اجماعی منع کنند تا مجموعه قدرتمند اسلامی شکل نگیرد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از خبرگزاری خانه ملت، جلیل رحیمی جهان‌آبادی امروز یکشنبه 24 مهر 1401 با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت وحدت کشورهای مسلمان،اظهار کرد: 57 کشور اسلامی داریم که اکثریت جمعیت آنها را مسلمانان تشکیل می دهند و در سازمان کنفرانس اسلامی نیز عضو هستند لذا ظرفیت آنها به لحاظ نظامی، گردشگری، اقتصادی و علمی بسیار بالا است.

نماینده مردم تربت جام، تایباد و باخرز در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: آنچه مقام معظم رهبری فرمودند هم‌گرایی میان این مجموعه اسلامی در سیاست‌های کلان، همکاری‌های نظامی و فرهنگی است که می‌تواند این ظرفیت‌ها را در کنار هم تبدیل به یک قدرت مضاعف کند.

او در ادامه با بیان اینکه کشورهای مستبد تمایلی ندارند کشورهای اسلامی با هم همکاری داشته باشند، عنوان کرد: این در حالی است که اتحادیه اروپا یک مجموعه بوده که اقتصاد، سیاست، گذرنامه مشترک و شیوه گمرکی مشترک دارد و همه این کشورها با هم همکار هستند اما تلاش دارند کشورهای مسلمان توان حرکت به سمت ایجاد یک مجموعه قدرتمند را نداشته باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه گفت: اگر کشورهای مسلمان بتوانند از ظرفیت‌های خود برای حل مشکلات استفاده کنند از وابستگی‌هایشان به کشورهای غربی کاسته می‌شود که باعث کاهش سلطه و نفوذ غرب شده و آنها را از تسلط بر منابع دنیا باز می‌دارد.

عضو فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه عمده کشورها در شمال آفریقا، خاورمیانه و آسیای مرکزی و یا شرق دور مثل اندونزی و مالزی هستند، خاطرنشان کرد: کشورهای غربی حضور نظامی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی را در این مناطق برای خود حیاتی می‌دانند لذا تمایلی به ارتباط این مجموعه با یکدیگر ندارند که رهبری نیز این موضوع را مد نظر قرار داده اند.

انتهای پیام/

کد خبر 14010724622546

برچسب‌ها